EN

Jegyet. Egyszerűen.Felismerve digitalizálódó világunk változásait, a megújult vásárlói szokásokat és igényeket, kifejlesztettünk egy mesterséges intelligencia által támogatott új generációs jegyértékesítő és folyamattámogató rendszert.

Megszokott alapműködés

A hagyományos internetes jegyértékesítési alapokon hoztuk létre megoldásunkat, mely széleskörű adatgyűjtéssel és feldolgozással, nagyfokú automatizációval reagál napjaink kihívásaira.

A rendszer alapja egy - külföldön már több iparágban bizonyított - licenszelt árazó algoritmus, merőben új megközelítést hozva a magyar jegyértékesítési piacra, megtartva a megszokott rendszerek minden funkcióját.

Vevőink számára minden elterjedt platformon egyszerűen használható jegyvásárlói felületet adunk; partnereinknek átfogó adminisztrációs és menedzsment megoldást kínálunk, folyamatos fejlődést biztosítva igényeik figyelembevételével.

Adatalapú

Az algoritmus teljeskörű adatgyűjtésen alapul, amely nem csak a vásárlói szokásokról, hanem a lekérdezésekről, piaci igényekről és trendekről is statisztikákat gyűjt. Ezeket minden szerződött partnerünk saját előadásaira vonatkozóan ügyfélbarát módon elérhetővé tesszük.

Külső és belső adminisztrációs igényeiket és kötelezettségeiket a lehető legegyszerűbb módon (1-click) elégítjük ki, folyamatosan alkalmazkodva a szabályozói környezethez.

Flexibilis

A rendszer funkcióit ügyfeleink igényeihez igazítjuk, ezek bevezetésének menetrendjét közösen határozzuk meg.

A jegyek árát a kereslet és a kínálat függvényében a színház által kiválasztható stratégia mentén állapítjuk meg. Előre beállított határértékek között - az előadásig hátralévő időt is figyelembe véve - rugalmasan árazzuk a jegyeket, egyszerre maximalizálva a helykihasználást és a bevételeket.

Ügyfélközpontú

Személyre szabott, dedikált ügyfélszolgálatot működtetünk igazodva partnereink időbeosztásához, jelenlegi eszközkészletéhez.

A jegyvásárlók számára elhozzuk a nyugati világban már sikeres megoldásokat és XXI. századi felhasználói élmény biztosítunk.

További információért és személyes bemutatóért keressen minket bármelyik elérhetőségünkön.

Betöltés...